hei alle sammen

hei nå nærmer det seg mot jul så her er noen jule bilder:*


søt kattunge bilde fra Google chrome

det kommer mere, men først må jeg ta noe mat så hade

 


Topt og Voe

Hei dere burte virkelig gå innom Topt og Voe. Topt er søsteren min og jeg anbefaler og ta en titt på begge sine blogger. Voe er en kjempe kul blogg som er veldig populær. jeg røper ikke mer dere får heller besøke bloggene. og gjerne legg i igjen en kommentar. jeg kan røpe litt om Voe.

Voe :*

Voe er en jente som heter Emilie. 15, Ringerike

Nesten alle som møter henne kaller henne for Voe. hun er en veldig glad og positiv jente. hun skriver om hverdagen, tanker og annet som interesserer meg.

Topt :*

hennes beskrivelse av seg/bloggen selv:*

14, Skien

Ellen.. Ja Ellen ;* Jeg skriver om Fototips og min kule sport ! Taekwondo !!! <3<3 ---------------------------------------- Stygge kommentarer fra meg ! er ikke meg ! De blir meldt fra till blogg.no og konsenkvensene er utviselse 2 leser denne bloggen NÅ

klem: merethe

 

 


Ukas julebilder

Hei alle sammen. jeg har funnet noen kjempe fine bilder som forbindes med julestevning her er noen:* Alle bildene kommer fra Google, bare så dere vet det.

 


Velkommen

Hei og velkommen til min blogg. i denne bloggen blogger jeg lit om gården min, dyra mine og om livet mitt.

jeg har 19 dyr til sammen:* en kattunge to voksne katter, en hund, 13 høner og to hester. hestene heter Atli, han er en vallak og den andre heter Saga og hun er en hoppe, de er Islandshester. hunden min er en han, og han heter Rex han er en beagle. jeg har 13 høner. To han katter. Navn: Mons og Findus og en jente pus som heter Nusse, hun er en kattunge.

Her er Findus:


Er han ikke søtt <3<3<3

Dette er Mons :*<3


Nusse:*

Saga:*


Hun er hesten min<3

Atli:*

Søsterens min sin hest:*

Rex<3

og de 13 hønene da hakke bilder av de:*

klemz...


Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


hits