Ridetur

I dag har jeg vært på skolen :( Dere er sykelig heldige dere som har vinterferie enda !  I da var det iallefall skole får meg. buhu... Jeg har vært på ridetur med Ellen så da har jeg ikke blogga før nå. Og jeg har vært ute å sklidd fy f... asså jeg sklei å bang !!! vondt


Saga hesten jeg ridde på <3


Og Atli hesten Ellen ridde på <3

Elsker hestene mine <3<3<3

Hva har du gjort i dag ???

-Merethe


Bursdag &lt;3

Nå sitter jeg hos bestemoren min og har akurat spist kjempe god mat. I går blei bestemor 62 år gammel. Gratulerer !!

Jeg skal snart spise deser og fortsete å kosse meg med de ande i bursdagen. Ha en fin søndag videre det skal jeg iallefall <3<3<3

Bestemor og bestefar har vært i syden så da har de kjøpt en kjempe fin gave til meg :

Jeg fikk dene flotte ailaineren. Merke: Loreal paris <3


og disse to flotte macaraen. Merke: Loreal paris <3 Elsker dise finne tingene jeg har fått. TUSEN TAKK <3<3

Hva har du gjort i dag ??

-Merethe


Badeparken

I går var jeg i bade parken med Sondre, Eirik og mamma. Det var veldig gøy !!! Jeg elsker å bade og ha det gøy i vannet så nå kjener jeg at jeg savner sommeren kjempe mye <3  Jeg fikk ikke tatt noen bilder så da tar jeg et bilde av min søte katt (Findus)  Som jeg har tatt på våren i fjord :Hva skal du i dag ??

-Merethe

 

 

 


Kalt !

Nå er det blit veldig kalt om dagen så her kommer et bilde. den ene siden av håntake som var mot kullen den var sånn:


Denne siden er mot kullen men den er ikke fryst, så nå kommer det et bilde

av den andre siden  som er mot varmen:


Og denne. Den fryste siden som var inni rommet.

sykt rart

Hva skal dere i dag ??

-Merethe


Byen

I dag har jeg vært i byen med Synne som dere sikert har lest. Men jeg skreiv at jeg skule legge ut et innlegg om hva jeg hadde kjøpt. Så her kommer det :


Ja jeg sa jeg ikke hadde kjøpt så mye <3


Natta folkens <3 Skal ikke legge meg enda men. må stikke snx

-Merethe


islandsheester.blogg.no

Hei  jeg ville bare komme med en anbefaling av blogger. Dette er en av minne faste lesere: Hun heter Nora og er 12 år og kommer fra skien. På fritiden driver hun med ridning, fiolin spilling, snowboard... Hun elsker dyr og å være med vennene sine.

Bilde:


Dette er hesten hennes Prod. (i galopp)

Denne bloggen burde du besøke !!!  Elsker dere folkens !!

-Merethe


I dag...

I natt har jeg overnatta hos Synne.Tidelig i dag våkna vi å spiste frokost mmm, så dro vi til byen og kikka litt, det har kommet kjempe mye fint vårnytt i butikkene! Jeg skal bestille lite grande klær fra H&M, vet ikke riktig het om jeg skal bestille noe fra andre butikker enda. Men jeg har ikke vært hjemme så jeg har ikke hatt tid til å blogge. Sorry folkens !!! Men jeg kommer til å legge ut det jeg har kjøpt (som ikke er så mye) Nedenfor kommer det et bilde fra Google.

Hva har dere gjort i dag da ???

-Merethe

Gratulerer....

Nå sitter jeg å ser på VM. Jeg er egentlig ikke så intrisert i å se ski på tv da men jaja.  Jeg skal røpe vem som vant på gjette konkurransen. Vinneren er (trommer)

Det er kjempe bra Sondre at du klarte og gjette det.  men det var litt minus siden det også er din katt så, men jeg trakk om vem av deg og Synne som vandt og du vant !!! gratis !!!

dette er et bilde av Mons:


Så dette er det dyre dere skule gjette- katten min Mons.

Ha en fin dag.

ser du på VM da.

-Merethe


Gjette konkurranse !

Nå tenkt jeg at jeg skule ha en litten gjette konkurranse ! Jeg røper hva det er, hvis ikke dere finer det ut som jeg tror dere gjør. Så da kommer jeg til å røpe hva det er om noen dager. bilder :


Dere viner vis dere hvet hva det heter.
Dete er det bilde dere skal gjette. lykke til !

-Merethe

 


Hytta

Jeg har vært på hytta som dere kanskje har lest lengere nede i bloggen, men  nå sitter jeg kald og frysen i stua. Fordi jeg har kjørt  snøscooter, det var iskaldt og når jeg sat på sleden med ryggen til og jeg snude meg så jeg ut som en snømann !!! hihi. Men jeg har noen flere bilder fra hytteturen :


Det var utrolig fin utsikkt der oppe!


JA det begynner og smelter sikkert men langtsomt .

Det kommer også noen videoer.

-Merethe


Sommeren &lt;3

Hei er noen av dere lei av vinter ?? Det er jeg ! Nå kunne jeg ønske jeg lå på stranda og koste meg med friske bær. er lei av alt den snøen og kulla... JEG VIL HA SOMMER ! hva har dere gjort i helgen ?

Her er et bilde som minner meg om sommeren:

Hvem vinner:

-Merethe

 

 


Hytta i dag!

Nå sitter jeg i hytten min og koser meg med gåteri  nam nam... broren min og jeg har vært ute å sklidd nesten i hele dag videoene kommer,  jeg må redigere de først. Men Sondre og jeg har også vært og set etter elge spor og vi følte etter et eller to. bilder :


Dette var et naturbilde av himmelen. Himmelen i dag har egentlig ikke vært så mørk men jeg tokk bilde litt seint.


Enda et naturbilde.


Dette bilde tokk jeg når broren min og jeg var å lette etter elgespor. Da har iallefall elgen vært der !!!


Aha på dette bilde blei det ikke så mørkt...

Ja ja ikke så mange bilder da, men men det var jo noen, håpper dere er fornyøde, det kommer flere bilder og noen videoer. SNX

-Merethe

 


Hytta + Karneval

I dag har jeg vært på hytta mi <3 Det har vært gøy, men det var IKKE gøy å fryse i hjel på føtene!! brrr..  men det var jo gøy der ellers da. Sondre og jeg sklei og spiste pølser. Jeg skal opp der i morra og skal være der til tirsdag eller onsdag. så da blir det ikke noe blogging på meg ,men jeg skal prøve å ta noen bilder !!! SNX

KARNEVAL:

Det var karneval på fredagen så jeg legger ut noen bilder av kostymer noen har lagget temaet var England.


Dette er en av de bussene de har i england. Den er lagget av Emilie og Isabel.


Dette kostymme ble en av de som vant. den eier !!! det er en putt på penger knapp der også. og den som laggde den gikk rundt med en telefo klistra på seg !!! hihi

Det var kjempe mange fine kostymmer !!

Hva skal du i vinterferien ??

-Merethe

 


Overnatting !

I går overnata jeg hos en som heter silje, eller jeg såv hos bestemora hennes hun såv der også da !!                               så jeg er lei får at jeg ikke fikk blogge i går. sorry ! På skolen i går blei jeg klissvått så i dag gikk jeg med en våt utebokse og jakke, behagelig ikke sant ! jaja.

På skolen til mandan skal vi ha engelsk uke så jeg må gå  i svarte klær<3 slips! strømpebokse?!? og kjørt. Når jeg fikk høre dette begynte jeg å lure! skal jeg gå med kjørt og slips nei hvet du va !!! DØR! Og vi skal ha TE-SELSKAP.

-Merethe

 


Svar på spørsmålsrunden.

video:sam0067


Denne vidioen blei ikke så høy. sorry.

-Merethe


Rosa!

jeg tenkte kanskje å legge ut et innlegg i dag ! og jeg fant ikke ut hva jeg skule blogge om eller ta bilder av så jeg tok noen bilder fra Internet. Kaker, muffens :og...

dette innlegget blei "rosa" men men her er en rosa bil.Hvile du hat sånn bil ??

-Merethe


ØM

I går var jeg på noe som heter østlandsmesterskap.  Det er en konkurranse  med Taekwon-doen ! det var kjempe gøy der. det var kjempe mange som deltok og noen som så på, fra klubben min var vi 8 eller som kjørte oppover, vi kjørte to biler.  Mats fikk: Sølv, Ellen: sølv, Ida: to gull, Sebastian: gull, Kristoffer: bronse, Marie: to sølv, Anders en bronse og jeg fikk en gull og en bronse. det kommer kanskje noe bilder fra det men det kommer iallefall i avisa.  Jeg fikk gull i sparing (slåssing) det var kjempe gøy jeg spara mott to stykker med den ene pasjonen jeg spara med blei det uavgjort så vi måtte spare en gang til. Bra for meg får da vant jeg<3 og Ida var hjelperen min på sidelinja. Så til  sammen vant vi 13 medaljer kjempe bra!  jeg ble Østlandsmesteren i sparing yngre junior 12 - 13 år -58 kg. <3<3<3

Den første er bronse og den andre gull. Dette er den første gangen jeg har vært med på østlandsmesterskap. Men jeg har vært med på noe som heter knøtekøpp. er kjempe fornøyd!

-Merethe


Spør meg om hva du vil !!

Hei jeg skal ha en liten  spørsmålsrunde! så det er bare å spøre i vei !!!


Tenkte bare å legge ut et bilde av Mons.

-Merethe

 


Byen!

I går var jeg  i byen med Benedikte. det var kjempe gøy!  jeg har ikke noen bilder fra når vi var i byen men jeg har noen bilder av det jeg kjøpte. jeg kjøpte:Jeg kjøpte dette arme bonde.pynt til kort på Nille.Morsgave til mamma. kjøpt på NilleOg jeg kjøpte Scrapbook på Nille. elsker den !!!

Jeg har også kjøpt sko.

 

eter på skal jeg på trening så dere får ha en flott helg.

jeg skal forresten til øm i mora, ønsk meg lykke til !!!

: det er konkurranse med Taekwon-doen !

-Merethe

 


Mons

til torsdag skal jeg til byen med bestevennen min Benedikte, så jeg kommer ikke til å blogge da. Det kan hende jeg reker å skrive et innlegg men jeg skal  iallefall blogge om det.

Bilder:Dette var noen bilder av Mons <3 men nå må jeg stikke skal på Taekwon-do

Hade

-Merethe


Katter er ikke alltid så klokke!

video:cimg0296
Det er ingen ting i skoen, men katten min vil lete like vel får å være sikker!


-Merethe


hits